Profesjonalna kostkarka do lodu (chłodzona powietrzem) IMC-2104A producenta RM GASTRO mająca efektywność 21 kg lodu na dobę oraz obudowę ze stali oraz drzwi zasobnika tworzone z wytrzymałego...
Piec do pizzy elektryczny 2-komorowy P-12 L na 12 pizz o śr. 33 cm (po 6 na komorę). Grzałki w każdej komorze - 2 górne i 2 dolne. Komora wytworzona ze stali rdzoodpornej. Płyty szamotowe górne i...
Frytownica gazowa RM GASTRO model F18-74 GD to profesjonalne urządzenie, które nadzwyczajnie wpasowuje się w zapotrzebowania nowoczesnej gastronomii. Tworzona z myślą o trwałości i efektywności,...
RM Gastro Linia 900 to zaawansowane urządzenia kuchenne zaprojektowane z myślą o intensywnym wykorzystywaniu w znacznych kuchniach, takich jak szpitale, hotele i szkoły. Linia ta charakteryzuje się...
Frytownica gazowa RM GASTRO model F18-74 GDP to innowacyjne urządzenie dedykowane dla profesjonalnej gastronomii, które łączy w sobie funkcjonalność i niezawodność z dodatkowymi funkcjami...
RM Gastro Linia 900 to progresywne urządzenia kuchenne zaprojektowane z myślą o intensywnym stosowaniu w pokaźnych kuchniach, takich jak szpitale, hotele i szkoły. Linia ta znamionuje się potężną...
Piec do pizzy elektryczny 2-komorowy D-12 P na 12 pizz o śr. 33 cm (po 6 na komorę). Elektroniczny panel sterowania - umożliwiający m.in. Zaprogramowanie opóźnionego startu, zakończenia pieczenia...
Frytownica gazowa RM GASTRO model F18-74 GDPS to nowoczesne urządzenie przeznaczone dla mistrzowskiej gastronomii, które łączy w sobie funkcjonalność i niezawodność z dodatkowymi funkcjami...
RM Gastro Linia 900 to nowoczesne urządzenia kuchenne zaprojektowane z myślą o intensywnym użytkowaniu w sporych kuchniach, takich jak szpitale, hotele i szkoły. Linia ta znamionuje się solidną...
Frytownica gazowa RM GASTRO model F2/18-78 GD to wysoce progresywne urządzenie dedykowane dla mistrzowskiej kuchni. Zaopatrzona w dwie komory o obszerności 18 litrów każda, gwarantuje znakomitą...
Frytownica gazowa RM GASTRO model F2/18-78 GDP to wysoce progresywne urządzenie dedykowane dla mistrzowskiej kuchni. Wyekwipowana w dwie komory o pojemności 18 litrów każda, gwarantuje perfekcyjną...
Frytownica gazowa RM GASTRO model F2/18-78 GDPS to wysoce progresywne urządzenie asygnowane dla profesjonalnej kuchni. Wyekwipowana w dwie komory o objętości 18 litrów każda, zapewnia nadzwyczajną...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TE-22D do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa ascetycznego bądź gotowanego. Orientacyjna efektywność 300 k/godz. Korpus mielący,...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TE-22D do mistrzowskiej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa bezkompromisowego bądź gotowanego. Orientacyjna produktywność 300 k/godz. Korpus...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-22D do mistrzowskiej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa minimalistycznego bądź gotowanego. Orientacyjna efektywność 300 k/godz. Wilk jest...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-12D na zasilanie 230 V do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa ascetycznego bądź gotowanego. Orientacyjna skuteczność 160 kg/godz....
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-32D do mistrzowskiej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa minimalistycznego bądź gotowanego. Orientacyjna produktywność 500 k/godz. Wilk jest...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-12D na zasilanie 400 V do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa surowego bądź gotowanego. Orientacyjna wydajność 160 kg/godz....
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-12 zasilanie 230 V do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa surowego bądź gotowanego. Orientacyjna sprawność 160 k/godz. Korpus mielący,...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-32 do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa minimalistycznego bądź gotowanego. Orientacyjna efektywność 500 k/godz. Wilk jest...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TE-22 do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa minimalistycznego bądź gotowanego. Orientacyjna skuteczność 300 k/godz. Korpus mielący,...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TE-22 do mistrzowskiej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa ascetycznego bądź gotowanego. Orientacyjna wydajność 300 k/godz. Korpus mielący, ślimak,...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-22 na zasilanie 400 V do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa minimalistycznego bądź gotowanego. Orientacyjna sprawność 300 k/godz. Wilk...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-12 na zasilanie 400 V do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa bezkompromisowego bądź gotowanego. Orientacyjna skuteczność 160 k/godz....